Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko otrdien, 16. aprīlī, piedzīvoja pārsteidzošu zaudējumu Štutgartes 500 punktu turnīrā, pirmās kārtas spēlē ar 3-6, 1-6 piekāpjoties čehietei Lindai Noskovai.

Ostapenko šis bija tikai sestais zaudējums 23 spēlēs šajā gadā. Lai gan Ostapenko piedzīvoja negaidītu zaudējumu, viņa, visticamāk, saglabās vietu WTA pasaules ranga pirmajā desmitniekā.

Foto: SofaScore

Pirmajā setā diezgan negaidīti Ostapenko nespēja tikt galā ar izrādīto pretestību un čehietes apņēmību. 19 gadus vecā Čehijas ceturtā rakete (WTA 31. vieta) pirmajā setā ātri izvirzījās vadībā ar diviem breikiem 4-0 un 5-1. Lai gan Ostapenko vēlāk vienu breiku atguva, jau nākamajā geimā vēlreiz lauza Ostapenko serves geimu un uzvarēja pirmajā setā.

Otrajā setā Ostapenko tā arī neatrada ieročus pret Noskovas spēli, atkal nonāca zaudētājos ar diviem breikiem 0-5. Ostapenko uzvarēja vienu savas serves geimu, bet nākamajā geimā atzina pretinieces pārākumu. Noskovai uzvarai pietika ar 67 minūtēm.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi (ja teksta tiešraides logs uzreiz neparādās, pārlādējat pārlūka šķirkli vēlreiz).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!