Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pirmdien, 8. martā, sāk dalību Dubaijas WTA turnīrā, pirmās kārtas mačā tiekoties ar Rumānijas sportisti Mariju Patrīciju Tigu.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Ostapenko nopelnīja 60 WTA ranga punktus. Otrajā kārtā Ostapenko tiksies ar čehieti Barboru Krejčikovu, kura WTA pasaules rangā ieņem 63. vietu. Ostapenko ir 12 pozīcijas augstāk.

Lai gan Ostapenko zaudēja savu servi jau pirmajā geimā, tas netraucēja viņai dominēt pirmajā setā. Pirmajos četros geimos tenisistes zaudēja savu servi, bet tad Ostapenko ātri pabāca 5-2. Lai gan Tiga vienu geimu uzvarēja, nākamajā geimā Ostapenko uzvarēja pirmo setu.

Otrajā setā trešajā geimā Ostapenko lauza pretinieces servi, bet turpinājumā ar grūtībām nosargāja savus serves geimu. Sestajā geimā Ostapenko zaudēja serves geimu, ļaujot Tigai panākt 3-3 otrajā setā. Tomēr nākamajos trijos geimos Ostapenko divreiz lauza pretinieces servi, nodrošinot uzvaru mačā ar 6-3, 6-3.

Atgādinām, ka svētdien pirmo kārtu Dubaijā pārvarēja Anastasija Sevastova, kas rīt otrās kārtas mačā tiksies ar turnīra otro numuru Karolīnu Plīškovu. Spēle sāksies jau puksten 10:00 pēc Latvijas laika, un portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!