Foto: Publicitātes foto

Latvijas tenisistes Anastasija Sevastova un Jeļena Ostapenko pirmdien publicētajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) ranga sarakstā saglabājušas savas iepriekš ieņemtās pozīcijas.

Sevastova jaunākajā rangā ieņem 13. pozīciju, bet Ostapenko saglabājusi 29. vietu. Aizvadītajā nedēļā Ostapenko piedzīvoja negaidītu zaudējumu Bogotas "International" turnīra pirmajā kārtā, ar rezultātu 6-2, 6-7 (5:7), 5-7 zaudējot ASV tenisistei Kristijai Anai, kura rangā ierindojās 205. vietā.

No citām Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkeviča saglabājusi 267. vietu, bet Daniela Vismane pēc trīs pozīciju kāpuma ieņem 645. vietu.

Šonedēļ Latvijas tenisistes cīnīsies pārspēlēs par vietu Federāciju kausa Pasaules grupā pret Vāciju. Šie mači "Arēnā Rīga" norisināsies 19. un 20.aprīlī.

Pirms dueļa ar Latvijas izlasi Vācijas komandā Angelika Kerbere WTA rangā ir piektajā vietā, bet Jūlija Gērgesa pakāpusies par vienu pozīciju un ieņem 17. vietu. Andrea Petkoviča pēc vienas pozīcijas krituma ir 71. pozīcijā, savukārt Anna Lēna Grēnefelde ir savas komandas labākā dubultspēļu spēlētāja, un šajā rangā viņa ir 26.vietā.

WTA ranga līderpozīcijā joprojām ir japāniete Naomi Osaka, bet aiz viņas ierindojas Simona Halepa, Petra Kvitova, Karolīna Plīškova un Kerbere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!