Foto: DELFI

Stipra lietus dēļ otrdien pārcelts Latvijas trešās raketes sieviešu tenisā Diānas Marcinkēvičas mačs Strasbūras WTA "International" sērijas turnīra pirmajā kārtā.

Marcinkēvičas un Austrālijas pārstāves Gavrilovas cīņa bija iecerēta jau pusdienlaikā, tomēr Strasbūru pašlaik piemeklējuši ievērojami nokrišņi, kas turnīra rīkotājiem licis otrdienas iesāktās un nesāktās spēles pārcelt uz trešdienu.

Latvijas tenisiste Strasbūras WTA turnīra pamatsacensībām kvalificējās kā "laimīgā zaudētāja", jo viņa pirms tam nepārvarēja šī turnīra kvalifikāciju, bet tā kā traumas dēļ izstājās Ešlija Bārtija, sportiste tika pie iespējas spēlēt pamatturnīrā.

Marcinkēviča WTA rangā ieņem 269.vietu, bet Gavriola ir planētas 63.rakete.

Jau ziņots, ka kvalifikācijas pirmajā kārtā Marcinkēviča ar 6-3, 6-1 pārspēja mājinieci Odriju Albī, kura ir ranga trešajā simtā, bet otrajā duelī ar 2-6, 2-6 piekāpās ķīnietei Sjiņjuņai Haņai, kura reitingā atrodama otrajā simtā.

Par iekļūšanu kvalifikācijas otrajā kārtā Marcinkēviča nopelnīja 12 WTA ranga punktus.

Savas karjeras laikā Marcinkēviča iepriekš tikai vienreiz bija iekļuvusi WTA pamatsacensībās, kad 2014.gadā to izdevās paveikt Štutgartes WTA "Premier" turnīrā, tur piedzīvojot neveiksmi pirmajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!