Foto: AP/Scanpix/LETA

Francijas atklātā tenisa čempionāta ceturtās kārtas spēlē pirmdien zaudējumu piedzīvoja turnīra otrā rakete Karolīna Vozņacki no Dānijas, bet rumāniete Simona Halepa viegli sasniedza ceturtdaļfinālu.

"French Open" ceturtās kārtas mačā Vozņacki ar rezultātu 6-7 (5:7), 3-6 zaudēja Krievijas tenisistei Darjai Kasatkinai, kura izlikta ar 14. numuru. Abas tenisistes šo maču iesāka svētdien, tomēr to neizdevās pabeigt pie rezultāta 7-6 (5:7), 3-3. Pirmdien Kasatkina lauza pretinieces servi un pirmo reizi karjerā sasniedza ceturtdaļfinālu.

Ceturtdaļfinālā Kasatkinas pretiniece būs amerikāniete Sloeina Stīvensa, kura ar 6-2, 6-0 sagrāva igaunieti Aneti Kontaveitu.

Savukārt "French Open" galvenā favorīte Halepa ar rezultātu 6-2, 6-1 pārliecinoši 59 minūšu laikā pieveica ar 16. numuru izlikto Elisu Mertensu. Nākamajā kārtā Halepas pretiniece būs Angelikas Kerberes un Karolīnas Garsijas pāra uzvarētāja.

Vēl pirmdien par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies Marija Šarapova un Serēna Viljamsa, kā arī Garvīne Mugurusa un Ļesja Curenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!