Foto: Latvijas Volejbola federācija
"Credit24" meistarlīgā nedēļas centrālā spēle notiks svētdien, 10. novembrī, Jēkabpilī, kur līgas vicelīderi "Jēkabpils Lūši" centīsies pieveikt līderi "Bigbank Tartu".

Mačs Jēkabpils Sporta namā sāksies pulksten 16:00. Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju un "sportacentrs.com" piedāvās šīs spēles video tiešraidi.

Mārča Obrumana vadītie jēkabpilieši aizvadītās nedēļas nogalē apmēram stundu jau bija līgas līderpozīcijās, un viņi noteikti to gribēs atkārtot. Lai tas sanāktu, vispirms sestdien būs jātiek galā ar Tallinas "TalTech".

Svētdien principiāla cīņa par vietu izkārtojumu turnīra tabulas lejasdaļā arī Laura Iecelnieka vadītajai OC "Limbaži"/MSĢ vienībai, kas Limbažu 3. vidusskolā pulksten 16:00 uzņems "TalTech". Iepriekšējā nedēļā limbažnieki guva pirmo uzvaru sezonā, tagad viņiem ir iespēja pakāpties augstāk arī turnīra tabulā.

Jau ceturtdien, 7. novembrī, svarīga spēle mājās pulksten 19:00 Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītajai "Parnu VK", uzņems turnīra tabulas kaimiņus Tallinas "Selver". Tā klubam būs pēdējā pārbaude pirms starta Eiropas Izaicinājuma kausā nākamnedēļ. Pērnavas komandas rindās laukumā dosies arī Latvijas izlases kandidāts Kristaps Platačs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!