Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas pludmales volejbola duetiem Tīnai Graudiņai/Anastasijai Kravčenokai un Aleksandram Samoilovam/Jānim Šmēdiņam jūnijā Jūrmalā gaidāmajā profesionālās tūres "Elite 16" turnīrā garantēta vieta pamatsacensībās, liecina rīkotāju publicētais dalībnieku saraksts.

Sieviešu turnīrā Graudiņai/Kravčenokai ir otrais numurs aiz nīderlandietēm Katjas Stamas un Raisas Shūnas. Vēl vienam Latvijas sieviešu duetam paredzēta vieta pamatsacensībās un vēl viens duets varēs startēt kvalifikācijā.

Vīriešu turnīrā patlaban 12. numurs ir Samoilovam/Šmēdiņam, bet kvalifikācijā pieteikti Edgars Točs/Kristians Fokerots un Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs. Pamatturnīrā pirmais numurs ir Kataras duetam Šerifs Junuse/Ahmeds Tidžans.

Pamatturnīrā vieta atvēlēta 12 pāriem, bet vēl četri dueti noskaidrosies kvalifikācijas sacensībās.

Sezonas trešais "Elite 16" posms no 1. līdz 5. jūnijam notiks Jūrmalā, bet pirms tam maija beigās pludmales volejbolisti spēkosies Čehijas pilsētā Ostravā, bet trešais no 1. līdz 5. jūnijam - Jūrmalā.

Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā, kas marta beigās norisinājās Meksikā, Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!