Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka koronavīrusa izraisītās slimības "Covid-19" ietekmētajā sezonā vēl vairāk novērtē to, ka viņas jau 2019. gadā spēja iegūt ceļazīmi uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, viņas atklāja raidījumā "Hattrick ar Puči".

Kamēr daudzu volejbolistu plānus kvalificēties olimpiskajām spēlēm izjaucis "Covid-19", Eiropas čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka priecājas par savu situāciju. Viņas olimpiskajām spēlēm kvalificējās jau pirmajā piegājienā pagājušajā gadā. Kā atzīst sportistes, šobrīd viņas šo panākumu novērtē vēl vairāk nekā izcīnīšanas brīdī. Šobrīd gan viņām jaunas pārdomas – ko darīt aprīlī, kad visi iecerētie turnīri ir atcelti.

Kā šo ziemu pavadījušas Eiropas čempiones, kurām tā bijusi pirmā koptreniņu ziema. Ko jaunu viena par otru uzzinājusi un kādi tuvākie nākotnes plāni - par to saruna "Hattrick ar Puči" studijā. Pilnu raidījumu varēs skatīties trešdien, 11. martā, pulksten 21:05 "Helio iTV" kanālā "360TV" un "Shortcut.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!