Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Polijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņas otrā posma sacensībās izcīnīja pirmo uzvaru šajā sezonā.

Ar 21.numuru izliktie Latvijas volejbolisti pamatturnīra pirmajā spēlē ar 2-1 (24:22, 9:21, 15:9) uzvarēja itāļus Paolo Nikolai un Daniēlu Lupo, kuri izlikti ar 12.numuru. Otrajā kārtā Latvijas duets spēkosies ar austriešiem Klemensu Dopleru un Aleksandrsu Horstu.

Tikmēr otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri izlikti a 18.numuru pirmās kārtas mačā ar 1-2 (17:21, 21:19, 9:15) piekāpās ar 15.numuru izsētajiem Ķīnas sportistiem Sjujam Liņdzjinam un Vu Peņgeņam.

Samoilovs/Sorokins turnīru turpinās pa "zaudētāju zaru". Ceturtdien Latvijas volejbolisti spēkosies ar Nīderlandes pāri Džonu Stīkemu/Kristiānu Vārenhorstu, kas izlikti 31.numuru.

Tikmēr otrās kārtas cīņā zaudējumu piedzīvoja Pļaviņš/Šmēdiņš ar 0-2 (18:21, 16:21) piekāpās austriešiem Dopleram/Horstam.

Līdz ar to Pļaviņš/Šmēdiņš arī sacensības turpinās "zaudētāju zarā".

Atgādinām, ka trešdien Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš nepārvarēja kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!