Foto: F64
Latvijas vīriešu volejbola izlase otrdien aizvadīja trešo pārbaudes spēli ar Dānijas valstsvienību, izcīnot pārliecinošu uzvaru, informē Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolisti aizvadītajā mačā bija pārāki ar 3-0 (25:23, 25:22, 25:15). Atgādinām, ka iepriekš Latvija dāņus pārspēja ar rezultātu 3-2, bet pēc tam ar rezultātu 3-1.

Uz Dāniju izlase bija devusies 10 spēlētāju sastāvā - Ansis Medenis, Aivars Petruševics, Romāns Saušs, Toms Vanags, Aleksandrs Kudrjašovs, Viktors Koržeņevičs, Jānis Liepiņš, Pēteris Aukmanis, Ingars Ivanovs, Artis Caics. 7.maijā izlasei pievienosies Deniss Petrovs un Hermans Egleskalns, bet 8.maijā izlasei pievienosies arī Reinis Pekmanis.

Jau trešdien izlase dosies uz Grieķiju, kur nedēļas nogalē aizvadīs 3 spēles ar Grieķijas valstsvienību.

Šie mači ir gatavošanās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, kuru Latvijas izlase uzsāks no 2.kārtas. Tur pretinieces būs Polijas un Slovēnijas izlases, kā arī pirmās kvalifikācijas kārtas (Maķedonija, Zviedrija, Azerbaidžāna vai Gruzija) uzvarētājs. Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra 2.kārtas pirmais grupas turnīrs tiks aizvadīts 2014.gada 16-18.maijā Polijā, otrais grupas turnīrs no 23-25.maijam Slovēnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!