Pirms augustā gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm Latvijas vīriešu volejbola izlase aizvadīs pārbaudes spēles ar Norvēģijas un Ukrainas vienībām, vēsta Latvijas Volejbola federācija.

Ar Uģa Krastiņa vadīto Ukrainas izlasi, kas gatavosies pasaules čempionātam, Mihala Gogola trenētā Latvijas valstsvienība tiksies 21. jūlijā un ar Norvēģijas izlasi tiks spēlēts 26. un 27. jūlijā Rīgā, "Rimi" Olimpiskajā centrā.

"Sākumā bija plāns aizvadīt pārbaudes spēles ar Grieķiju viesos, taču, ņemot vērā, ka tāda spēcīga izlase kā Ukraina pasaules čempionātam no 11. līdz 31. jūlijam gatavosies Latvijā, tika izlemts labāk visas spēles aizvadīt Latvijā," skaidro Latvijas izlases koordinators Arturs Vitkovskis.

21. jūlija spēle tiek plānota rādīt "Best4sportTV" kanālā, savukārt 26. un 27. jūlija aizvadāmās spēles plānots rādīt arī Latvijas Televīzijas 7. kanālā (LTV7).

LTV7 tiešraidē rādīs visas Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas spēlēs gan vīriešiem, gan sievietēm.

Latvijas vīriešu izlase Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīrā startēs B grupā kopā ar Austrijas un Somijas valstsvienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!