Foto: F64
Latvijas volejbola izlases otrais treneris Guntis Atars pēc zaudējuma Eiropas Zelta līgas pēdējā spēlē neslēpa sarūgtinājumu, bet turnīru kopumā vērtējā kā izdevušos.

Ziņots, ka Latvijas volejbolisti Eiropas Zelta līgas noslēdzošajā spēlē savu līdzutēju priekšā parādīja gaužām bālu sniegumu un ar 0-3 (18:25, 16:25, 14:25) piekāpās Turcijai, kas iekļuva finālturnīrā un tajā būs viena no galvenajām pretendentēm uz uzvaru.

"Šodien parādījām ļoti vāju sniegumu. Iesākām ar vairākiem rezervistiem un diemžēl zaudējām pretiniekiem visos spēles elementos. Esam sarūgtināti, ka savu skatītāju priekšā nespējām rast pretargumentus turku pārliecinošajai spēlei. Bet mēs mācīsimies arī no šīs spēles," Latvijas Volejbola federācijas (LVF) mājaslapā internetā citēts Atars.

Latvijas komanda turnīru sāka ar diviem zaudējumiem, bet pēc tam izcīnītās trīs uzvaras ļāva savā grupā negaidīti izcīnīt otro vietu. "Kopumā gan uzskatu, ka aizvadījām labu turnīru, protams, izņemot šīs dienas spēli. Parādījām saturīgu sniegumu visa turnīra gaitā un tik jaunai komandai iegūtais rezultāts ir cienījams," piebilst Atars.

Latvijas volejbola izlasei šogad vairs nav paredzētas oficiālas spēles, bet vasaras mēnešos vairāki gaods jaunie un perspektīvie volejbolisti Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadībā pulcēsies uz treniņnometni, lai uzlabotu savu līmeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!