Foto: DELFI.ee
Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti svētdien Pērnavā cieta zaudējumu "Credit24" meistarlīgas mačā.

Latvijas čempioni viesos ar 2-3 (20:25, 27:25, 25:23, 14:25, 13:15) piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Āvo Kēla vadītajai "Parnu" komandai.

"Lūšiem" rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Rihards Puķītis, 14 punktus guva Vladislavs Blumbergs, bet 11 punkti bija Zigurdam Adamovičam. Pēdējie divi labi darbojās blokā, kur guva attiecīgi septiņus un piecus punktus.

Uzvarētājiem ar 22 punktiem atzīmējās Tāvets Lepiks, bet 17 punktus savā kontā ierakstīja Kristaps Platačs.

Jau ziņots, ka sestdien jēkabpilieši viesos četros setos zaudēja Tallinas "Selver" komandai.

Līderpozīcijā ar 40 punktiem 16 mačos ir Tartu "BigBank", otro vietu ar 39 punktiem ieņem "Saaremaa", trešo vietu ar 37 punktiem 18 cīņās ieņem Tallinas "Selver", bet ceturtie ir Jēkabpils "Lūši", kuriem ir 35 punkti 18 mačos.

Turnīra tabulas viducī ar 26 punktiem 18 cīņās iekārtojusies "Parnu", aiz kuras ar 16 punktiem seko RTU/"Robežsardze", ar 15 punktiem - Tallinas "TalTech", astotā ar 14 punktiem ir "Biolars"/"Jelgava", bet "Limbaži"/MSĢ 18 spēlēs tikuši pie sešiem punktiem.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas, no kurām četras pārstāv Latviju, bet piecas - Igauniju. Latvijas krāsas pārstāv Rīgas RTU/"Robežsardze", Jēkabpils "Lūši", "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava", bet Igaunijas - Tartu "BigBank", "Saaremaa", "Parnu", kā arī divi Tallinas klubi - "Selver" un "TalTech".

Iepriekšējā sezonā titula mačā finālčetrinieka sacensību uzņēmēja un pamatturnīra uzvarētāja Tartu "BigBank" piecos setos spraigā cīņā uzvarēja iepriekšējās sezonas čempionus "Saaremaa".

Augstāko vietu no Latvijas klubiem izcīnīja RTU/"Robežsardze", kas cīņā par bronzas medaļām trīs setos zaudēja Kēla vadītajai "Parnu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!