Foto: Publicitātes foto
Nākamās nedēļas nogalē ar piekto posmu Daugavpilī turpināsies "DEPO Open 2022" Latvijas čempionāts pludmales volejbolā. Pieteikšanās sacensībām noslēdzas piektdien, 29. jūlijā.

Piektais čempionāta posms no 5. līdz 7. augustam notiks Daugavpilī, volejbolistiem sacenšoties pludmales volejbola laukumos Stropu ezera centrālajā pludmalē.

Latvijas čempionāta posms Daugavpilī notiks pēc gada pārtraukuma. Par posma uzvarētājiem kļuva Daugavpils volejbola audzēkne Anastasija Kravčenoka pārī ar Tīnu Graudiņu un lietuvieši Patriks Stankevičs un Audrjus Knašs. Uz goda pjedestāla vīriešiem kāpa arī Mihails Samoilovs/Aleksandrs Solovejs un Mārtiņš Pļaviņš pārī ar zāles volejbolistu Matīsu Gabdulļinu, bet sievietēm – Lietuvas pāris Ieva Dumbauskaite/Gerda Grudzinskaite un Varvara Brailko ar Aneti Namiķi.

Pirmajā šā gada posmā maija beigās Ventspilī uzvaru svinēja Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs un Lietuvas duets Monika Paulikiene/Erika Kliokmanaite, otrajā posmā Saulkrastos pārāki bija Edgars Točs ar Kristianu Fokerotu un Varvara Brailko ar Denielu Konstantinovu, trešajā posmā Cēsīs vēlreiz pārāki bija Točs ar Fokerotu, kā arī pirmo kopējo uzvaru Latvijas čempionāta posmā izcīnīja šogad izveidotais pāris Anete Namiķe/Līva Ēbere, bet nedēļas nogalē Liepājā uzvaras svinēja Latvijas dueti Olivers Bulgačs/Markuss Graudiņš un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa.

"DEPO Open 2022" sezona triju mēnešu garumā ir pludmales volejbola svētki ar labāko Latvijas sportistu līdzdalību. Šosezon Latvijas čempionātā "DEPO Open 2022" pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā. Visi posmi tiek rīkoti ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, visos posmos, izņemot finālu, kā viesi aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm.

Ieeja uz visām "DEPO Open 2022" spēlēm ir BEZ MAKSAS. Tāpēc līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!