Foto: FIVB

Latvijas vīriešu pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs piektdien sasniedza Brazīlijā notiekošā Pasaules tūres četru zvaigžņu posma izslēgšanas turnīru.

Latvieši, kuri turnīrā saņēmuši septīto numuru, G grupas otrajā cīņā ar 2-0 (21:16, 21:14) guva virsroku pār pasaules vicečempioniem Klemensu Dopleru/Aleksandru Horstu no Austrijas, kuriem turnīra bija desmitais numurs.

Izcīnot uzvaru, Latvijas duets iekļuva izslēgšanas turnīrā, kuru sāks no pirmās kārtas.

Jau ziņots, ka Latvijas sportisti G grupas pirmajā cīņā ar 0-2 (19:21, 18:21) piekāpās nīderlandiešiem Kristiānam Vārenhorstam un Stēvenam van de Veldem, kuriem ir 26.numurs.

Tikmēr cits Latvijas pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš jau ceturtdien iekļuva izslēgšanas turnīrā, kuru arī sāks no pirmās kārtas.

Kā ziņots, izslēgšanas turnīrā piektdien vietu nodrošināja arī Latvijas sieviešu pludmales volejbola pāris Anastasija Kravčenoka/Tīna Laura Graudiņa. Kravčenoka/Graudiņa, kuras turnīrā izliktas ar 22.numuru, "play-off" pirmajā kārtā tiksies ar slovākietēm Andreu Štrbovu/Nataliju Dubovcovu, kuras saņēmušas 23.numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!