"Credit24" meistarlīgas vienības RTU/"Robežsardze" galvenais treneris Raimonds Vilde volejbola sezonas priekšvakarā atklājis, ka komanda gaidāmajā sezonā paļausies uz gados jauniem spēlētājiem, kas varētu sarežģīt sezonas sākumu, ziņo klubs.

Rīgas klubs 2018./2019. gada sezonas "Credit24" meistarlīgas finālsacensībās ieņēma ceturto vietu, spēlē par bronzu piekāpjoties Latvijas izlases trenera Avo Kēla vadītajai Pērnavas vienībai. Savukārt pašmāju čempionāta finālā RTU/"Robežsardze" piekāpās "Jēkabpils Lūšiem", sērijā atzīstot pretinieku pārākumu ar rezultātu 1-3.

Volejbola klubs gatavošanos jaunajai sezonai sācis jau augusta sākumā, bet tajā nevarēja piedalīties daži no komandas līderiem, kuri dziedēja dažus savainojumus un uzkrāja jaunus spēkus ģimenes lokā.

RTU/"Robežsardze" vienība aizvadījusi dažas pārbaudes spēles un turnīru Viru pilsētā Igaunijā, kurā piedalījās vēl trīs komandas no Igaunijas.

Savukārt komandā veiktas izmaiņas libero un 2. tempa pozīcijās – komanda piesaistījusi Latvijas izlases libero pozīcijas spēlētāju Ingaru Ivanovu un 2. tempa uzbrucēju Aivi Āboliņu.

Šajā sezonā mērķi esot tādi paši kādi bijuši vienmēr, atzīst komandas galvenais treneris Raimonds Vilde: "Mūsu viens no galvenajiem mērķiem vienmēr ir bijis darboties ar maksimālu atdevi katrā spēlē, katrā setā un par katru punktu, neskatoties uz pretinieka spēku."

Savukārt komandas akcents šogad tiks likts uz gados jauniem spēlētājiem.

"Esam vienojušies ar Rīgas Volejbola skolu par turpmāko sadarbību ne tikai ar spēlētājiem, bet gan arī ar mūsu jauno menedžeri Guntu Aizporieti. Vieglāk strādāt, ja ir komandā kāds kurš sadara mazās lietiņas un mēs varam pievērsties spēlētāju sagatavošanai," klāstīja Vilde.

Treneris Vilde nenoliedz, ka sezonas sākums būs grūts, bet uzskata, ka tas netraucēs sasniegt iespējami augstākos mērķus šajā sezonā.

RTU/"Robežsardze" vienība "Credit24" meistarlīgas sezonu uzsāks 5. oktobrī, Rīgas Volejbola skolā tiekoties ar "Biolars"/"Jelgava" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!