Foto: Publicitātes foto

Veiksmīgi Pekinas "Grand Slam" turnīru pludmales volejbolā sestdien turpināja Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins, kuri iekļuva  ceturtdaļfinālā un noslēgumā dalīja piekto vietu.

Latvijas duets "play off" otrās kārtas mačā sīvā cīņā ar 2-1 (15:21, 21:14, 20:18) pieveica ķīniešus Sjuju Liņdzjinu un Vu Peņgeņu.

Tomēr pēc tam ceturtdaļfinālā Samoilovs/Sorokins ar 0-2 (10:21, 21:23) zaudēja amerikāņiem Džeikobu Gibu/Šonu Rozentālu, izstājoties no tālākas dalības turnīrā. Tādējādi turnīrā Samoilovs/Sorokins ieņēma dalītu piekto vietu, līdz ar to uzlabojot savas izredzes cīņā par ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Tikmēr otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/ Jānis Šmēdiņš sestdien nespēja iekļūt ceturtdaļfinālā, otrās kārtas mačā ar ar 0-2 (17:21, 15:21) piekāpjoties Itālijas duetam Paolo Nikolam/Daniēlam Lupo. Pļaviņš/Šmēdiņš turnīru noslēdza dalītā devītā vietā.

Atgādinām, ka Latvijas dueti veiksmīgi iesāka Pekinas "Grand Slam" turnīru, savās apakšgrupās izcīnot pirmās vietas. Līdz ar to abi dueti sev bija nodrošinājuši dalību izslēgšanas spēlēs sākot ar otro kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!