Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa intervijā 360 TV raidījumā "Hattrick ar Puči" atzīst, ka augustā izcīnītais Eiropas čempionu tituls devis pārliecību, kas palīdzējis septembrī tikt pie ceļazīmes uz 2020. gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Graudiņa pārī ar Anastasiju Kravčenoku augustā triumfēja Eiropas čempionātā Maskavā, bet septembrī neticami ieguva ceļazīmi uz Tokijas olimpiskajām spēlēm.

"Eiropas čempionātā ieguvām pārliecību, ka varam uzvarēt jebkuru komandu Eiropā. Tas palīdzēja pārējos turnīros, piemēram, Ķīnā. Mēs vienmēr mēģināsim parādīt to labāko un cīnīsimies par uzvaru, un ar mums būs jārēķinās," saka Graudiņa.

Tokijas olimpisko spēļu atlases sacensību izšķirošajā mačā Latvijas duets ar 2-1 (21:17, 15:21, 17:15) pārspēja čehietes Barboru Hermannovu/Markētu Slukovu. Trešajā setā Latvijas pāris nonāca zaudētājos ar 8:12, bet neticami atspēlējās un uzvarēja maču.

"Tas laikam ir stāsts par kaut kādu ticību.. Grūti raksturot, kas notika. Fiziski notika tas, ka saservējām eisus. Emocionālājā un atmosfēras ziņā tas ir pārdabiski, jo viņas ir pieredzējušas un bija favorītes. Tas, ka viņas tik ļoti "nočakarējās", bija pārsteidzoši. Viņas bija ļoti dusmīgas pēc zaudējuma, negribētu būt viņu vietā," atceras Latvijas sportiste.

Pilnu interviju ar Tīnu Graudiņu varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.45 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!