Foto: Publicitātes foto
Ja meklē kvalitatīvus sporta apģērbus un apavus par labu cenu, tad "Vulcano" ir lieliska izvēle. Šeit ir plaša pazīstamu zīmolu izvēle, un pasūtīšana ir vienkārša un ērta.

Sporta apģērbu un apavu e-veikals www.vulcano.lv Baltijas valstīs darbību uzsāka 2006. gadā, un tajā var iegādāties visā pasaulē pazīstamu zīmolu sporta preces. Uzņēmums darbojas kā tālākpārdevējs, tādējādi daudzu populāru zīmolu – "Adidas", "Nike", "Puma", "Reebok", "Everlast", "Lionsdale" u.c. – preces šeit var iegādāties par ļoti izdevīgām cenām.

E-veikala sortiments ir ļoti plašs un daudzveidīgs. Pieejamas sporta preces gan sievietēm, gan vīriešiem, gan iekštelpām, gan āra apstākļiem. Iegādājamas arī konkrētiem sporta veidiem, piemēram, basketbolam, volejbolam, tenisam, boksam u.c. paredzētas preces. Atradīsiet arī aksesuārus: bumbas, trenažierus, peldēšanas aprīkojumu, dzēriena pudeles, mugursomas u.c.

2017. gadā uzņēmums nāca klajā ar unikālo "Vulcan" apģērbu kolekciju. Vairāk nekā desmit gadu piedāvājis pasaulē populāru zīmolu sporta apģērbu, tas vienā brīdī saprata, ka arī pats spēj izstrādāt savu kolekciju. Smeļoties iedvesmu no topa zīmolu labākajiem paraugiem, tika radīts mūsdienīgs, minimālisma stilā dizainēts "Vulcan" zīmols. Uzsvars likts uz sporta un brīvā laika apģērbu ar mērķi nodrošināt klientiem vislabāko cenas un kvalitātes attiecību.

Pasūtīšana "Vulcano" e-veikalā ir ļoti ātra un vienkārša, visus nepieciešamos soļus var veikt www.vulcano.lv mājaslapā. Preces piegādei iespējams izvēlēties sūtīšanu caur pakomātu vai piegādi ar kurjeru. Nosūtīšanu veic mūsu uzticamais sadarbības partneris "LP Express". Maksāt var e-veikalā caur bankas savienojumu vai tieši kurjeram (skaidrā naudā vai ar karti).

Vispārējās tendences liecina, ka iepirkšanās e-veikalos kļūst arvien populārāka. Statistika liecina, ka 2018. gadā e-tirdzniecības apgrozījums audzis ļoti strauji, pie tam jaunu pakomātu uzstādīšana to vēl vairāk palielina. Tā ka var teikt, ka e-tirdzniecība un e-veikali Latvijā ir pašā plaukumā, jo pircēji aizvien biežāk izvēlas iepirkties internetā.

"Vulcano" vadās pēc principa – lai saņemtu, ir jādod pretī. Tas nozīmē, ka uzņēmums rūpējas ne tikai par ekonomiskajiem rādītājiem, bet arī par to, lai padarītu pasauli labāku. Piemēram, uzņēmums piedalījās akcijā Āfrikā, Kenijā, dāvinot sporta apģērbu trūcīgiem cilvēkiem.

Kāpēc iepirkties "Vulcano" e-veikalā

- Visām precēm ir spēkā 365 dienu naudas atmaksāšanas garantija.

- Ja izmērs vai pats izstrādājums izstrādājums neder, preci var apmainīt bez maksas.

- "Vulcano.lv" uzticas saviem klientiem. Var maksāt kurjeram, preci saņemot, vai nu skaidrā naudā, vai ar bankas karti. Bez nekādas papildu piemaksas!

- Ja pasūtījuma kopsumma pārsniedz 80 eiro, piegādājam bez maksas.

"Mums patīk izcelties nevis ar vārdiem, bet ar darbiem. Cenšamies klientus apkalpot tā, lai izpildījums ikreiz pārsniegtu gaidīto. Vadāmies pēc augstākajiem klientu apkalpošanas standartiem, jo ticam, ka tikai ar visaugstākā līmeņa pakalpojumu varam saglabāt klientu uzticību, lai tie pie mums atgrieztos atkal. Esam uzņēmīga un inovatīva komanda, kas elastīgi reaģē un tirgus izmaiņām. Ļoti labi saprotam, ātrais dzīves temps diktē savus noteikumus, padarot naudu un laiku īpaši svarīgus. Tāpēc strādājam tā, lai, iepērkoties pie mums, jūs ietaupītu gan laiku, lai varētu to vairāk veltīt ģimenei, gan naudu, lai varētu baudīt bagātīgākas vakar iņas." Aurimas Dulskis, "Vulcano" vadītājs.

"Vulcan" darbojas visās trīs Baltijas valstīs. Papildu informācija:

Igaunija www.vulcan.ee

Lietuva www.vulcan.lt

Latvija www.vulcano.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!