Foto: LETA

Pašatdevē nevienam Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" hokejistam nav ko pārmest, uzskata vienības galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols.

Kā ziņots, pirmdien aizvadītajā kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē rīdzinieki izbraukumā ar 1:3 piekāpās Čeļabinskas "Traktor" vienībai.

"Cīņu iesākām neslikti, tomēr turpinājumā nopelnījām četrus noraidījumus, no kuriem divi bija uzbrukuma zonā," pēc cīņas atzina Ābols. "Otrajā trešdaļā "Traktor" pielika tempu un radīja mums lielas problēmas. Uzslavas puišiem, ka viņi izturēja un neielaida vārtus."

"Trešajā trešdaļā spēle bija līdzīga un mums izdevās atspēlēties, tomēr pēc tam pieļāvām nevajadzīgu kļūdu savas zonas stūrī, kas noslēdzās ar vārtu zaudēšanu," atcerējās treneris. "Mums tāpat palika izredzes, tomēr nespējām iemest, kad spēlējām pret trijiem pretiniekiem. Pašatdeves un vēlmes ziņā man saviem spēlētājiem nav ko pārmest."

"Spēles sākumā nespēlējām, kā vajadzīgs, tomēr otrajā pilnībā pārņēmām iniciatīvu, bet nerealizējām momentus," teica "Traktor" vienības galvenais treneris Valērijs Belousovs. "Pirms trešās trešdaļas puišiem teicu, ka jebkura kļūda var novest pie vārtu zaudēšanas, un tā arī bija. Labi, ka izturējām noraidījumus un uzvarējām."

Sezonas garākās izbraukuma sērijas turpinājumā līdz svētdienai Latvijas klubam paredzētas spēles arī ar Magņitogorskas "Metallurg", Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Minskas "Dinamo".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 29 punktiem 31 spēlē joprojām atrodas pēdējā, 14.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot jau par 14 punktiem.

Uzreiz pēc šī mača rīdzinieki paziņoja par līguma noslēgšanu ar augumā raženo centra uzbrucēju Vitāliju Pavlovu, kurš komandai pievienosies jau nākamajā cīņā Magņitogorskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!