Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nupat no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības SKA atlaistais treneris Andrejs Nazarovs atgriezies savā iepriekšējā darbavietā, Astanas "Baris", ziņo Kazahstānas klubs.

Kā zināms, septembrī Astanas "Baris" lauza līgumu ar treneri Erlanu Sagimbajevu un galvenā trenera pienākumus klubā pildīja jevegņijs Koreškovs, bet Nazarovs savu amatu Sanktpēterburgas SKA pazaudēja 16. oktobrī.

"Ar Astanas "Baris" padomes lēmumu Andreja Nazaovs ir iecelts par hokeja kluba "Baris" galveno treneri. Šis lēmums pieņemts, balstoties uz viņa rezultatīvo darbu ar komandu iepriekšējā sezonā un Kazahstānas izlasē," teikts kluba izplatītajā paziņojumā.

Koreškovs turpinās strādāt vecākā trenera amatā.

Pagājušosezon Nazarova vadībā Astanas "Baris" ieņēma 7. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un kvalificējās "play-off", taču izstājās no tā jau pirmajā kārtā. Pēc sezonas beigām Andrejs Nazarovs pieņēma KHL čempionu Sanktpēterburgas SKA piedāvājumu, taču viņa vadībā komanda piedzīvoja neveiksmīgu sezonas sākumu un sadarbību ar treneri tika nolemts pārtraukt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!