Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" turpinās trenēt Ģirts Ankipāns, aģentūrai "TASS" paziņoja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Ankipāna vadībā Rīgas "Dinamo" līdz sezonas pēdējai spēlei cīnījās par vietu KHL Gagarina kausa izcīņā, taču tajā iekļūt tomēr neizdevās.

"Jau pagājušās sezonas gaitā mēs pieņēmām lēmumu, ka Rīgas "Dinamo" galvenais treneris paliks nemainīgs," sacīja Savickis. "Mums pagājušajā sezonā izdevās izveidot komandu, kur spēlēja ļoti labā līmenī. Mums pietrūks viens punkts līdz izslēgšanas spēlēm. Domāju, ka treneru štābs un visa komanda nepievīla mūsu cerības un parādīta augstu meistarību."

Ankipāns par Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata vietas izpildītāju kļuva 2017. gadā, kad aizvietoja no amata atkāpušos Sandi Ozoliņu. Pēc 2017./2018. gada sezonas Ankipāns oficiāli tika apstiprināts par kluba galveno treneri.

Savickis arī pauda cerību, ka izdosies pagarināt līgumu ar aizsargu Metjū Majoni, kurš pagājušajā sezonā 58 spēlēs guva 11 vārtus un izdarīja 35 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!