Foto: F64

Minskas "Dinamo" komanda trešdien, 16. augustā, izcīnīja pirmo uzvaru šā gada Latvijas Dzelzcela kausa izcīņā, ar 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pārspējot Kazaņas "Ak Bars" vienību.

Līdz par spēles 50. minūtei Minskas "Dinamo" atradās iedzinējos ar 0:2, bet tad astoņu minūšu laikā spēja izlīdzināt rezultātu. Pirmos vārtus pirmā perioda vidū guva Jirži Sekačs, bet otrās trešdaļas vidū Vasīlijs Tokranovs panāca jau 2:0 "Ak Bars Labā", taču uzvarai ar to nepietika.

Abus vārtus spēles pamatlaika beigās "Dinamo" labā guva Jevgeņijs Koviršins, un uzvarētāja noteikšanai bija jāaizvada pagarinājums, kurā neviena no komandām vārtus neguva.

Pēcspēles metienos veiksmīgāki izrādījās Minskas "Dinamo", kuriem uzvaras "bullīti" realizēja Robs Klinkhammers.

Minskas komandai šī bija pirmā uzvara šajā pirmssezonas turnīrā, jo pirms tam tika piedzīvoti divi zaudējumi, bet Kazaņas "Ak Bars" otrais zaudējums pēc kārtas. Kā zināms, pirms tam kazaņieši piekāpās Rīgas "Dinamo", bet turnīra pirmajā spēlē uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv"

Rīgas "Dinamo", kas pēc "Ak Bars" zaudējuma nodrošinājuši sev tiesības spēlēt par turnīra uzvarētāju kausu, vakara mačā tiksies ar "Lokomotiv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!