Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālsērijas piektajā spēlē trešdien Mitišču "Atlant" komanda izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) pieveica Sanktpēterburgas SKA, pagarinot sēriju.

Sērijā līdz četrām uzvarām SKA saglabāja vadību ar rezultātu 3-2.

Rezultātu atklāja SKA komanda, kad 15.minūtē vairākumā precīzi meta Jevgēņijs Artjuhins, bet trīs minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām Jans Mareks izlīdzināja rezultātu.

Mača 57.minūtē Jaroslavs Obšuts realizēja vairākumu un "Atlant" komandu izvirzīja vadībā, bet 35 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām Eduards Levandovskis, viesiem spēlējot mazākumā, ripu raidīja tukšos vārtos un panāca mača galīgo iznākumu - 3:1.

Sērijas sestais mačs piektdien notiks "Atlant" komandas laukumā.

Kā ziņots, Rietumu konferences finālā trešdien iekļuva Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kas pusfinālsērijas piektajā mačā savā laukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica Rīgas "Dinamo", visā sērijā triumfējot ar 4-1.

Tikmēr Austrumu konferencē Ufas "Salavat Julajev" šobrīd ar 3-1 ir vadībā pret līgas iepriekšējo divu sezonu čempionvienību Kazaņas "Ak Bars", bet Magņitogorskas "Metallurg" un regulārā čempionāta spēcīgākās vienības Omskas "Avangard" sērijā ir neizšķirts 2-2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!