Foto: DELFI
Atvadīšanās no hokejista Kārļa Skrastiņa, kurš trešdien gāja bojā aviokatastrofā kopā ar citiem Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlētājiem, notiks "Arēnā Rīga", taču konkrēts atvadu datums un laiks vēl nav zināms, aģentūrai BNS piektdien sacīja Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Konkrētāk par bēru pasākumiem un atvadīšanos no izcilā hokejista varēs lemt pēc tam, kad būs zināms, kad Skrastiņa mirstīgās atliekas tiks nogādātas dzimtenē, teica Lipmans.

Viņš pastāstīja, ka ceturtdien pavadījis hokejista sievu Zani Skrastiņu un hokejista brāli Ati Skrastiņu uz Maskavu. Viņiem piektdienas rītā Jaroslavļā jāveic Kārļa Skrastiņa atpazīšanas procedūra, informēja Lipmans. Tikai pēc tam būs lielāka skaidrība par to, kad hokejistu varēs pārvest uz dzimteni.

Taču vienošanās par atvadīšanās pasākumu "Arēnā Rīga" jau panākta, piebilda LHF vadītājs.

Jaroslavļā atvadīšanās no bojā gājušajiem hokejistiem notiks sestdien. Pasākumā piedalīsies KHL vadība un Krievijas valdības augstākās amatpersonas, bojā gājušo tuvinieki un citu klubu hokejisti. Nolemts, ka bojā gājušos hokejistus apglabās tur, kur vēlas viņu piederīgie, un tikai Jaroslavļā dzimušie un uzaugušie hokejisti zemes klēpī tiks guldīti savā dzimtenē.

Kā zināms, trešdienas avārijā Jaroslavļā bojā gāja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas "Lokomotiv". Lidmašīnā atradās arī viens no visu laiku labākajiem Latvijas izlases aizsargiem Kārlis Skrastiņš.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!