Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejistiem uzbrukumā jārada lielāks spiediens pretinieku vārtu tuvumā, jo kādu laiku komandai ir grūtības gūt vārtus, uzskata uzbrucējs Rūdolfs Čevenijs.

Rīgas "Dinamo" hokejisti trešdien KHL spēlē ar rezultātu 1:2 piekāpās Habarovskas "Amur". Rīdzinieki šajā mačā daudz biežāk uzbruka un izdarīja metienus, taču pretinieku vārtsargu ar 38 metieniem vairāk par vienu reizi pārspēt neizdevās.

"Mēģinājām parādīt labāko sniegumu, bet neizdevās gūt pietiekoši daudz vārtu. Mums jābūt agresīvākiem vārtu tuvumā, tā, visticamāk, ir galvenā atslēga. Treniņos jāstrādā pie momentu realizācijas," "Dinamo" preses dienestam teica Červenijs. "Jābūt izsalkušiem, jācīnās vārtu priekšā, jātraucē vārtsarga redzamībai un jāatrod ripa jebkurā momentā. Žēl, ka šodien neizdevās izcīnīt punktus. Pretinieks ļoti labs, bet kā jau teicu, mēs neguvām pietiekoši daudz vārtu. Mums jau kādu laiku ir grūtības iemest, pie tā ir jāturpina strādāt."

"Dinamo" ar 29 punktiem 36 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu grupā 12 komandu konkurencē, bet "Amur" ar 37 punktiem 39 cīņās ir astotā Austrumos.

Turpinājumā šonedēļ nepāra dienās būs mači arī ar Maskavas apgabala "Vitjaz" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pēc izlašu pārtraukuma 20.decembrī Rīgā viesosies Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!