Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Neveiksmīgas Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām bija trešdienas spēles Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā – Hantimansijskas "Jugra" ar Edgaru Masaļski vārtos piekāpās "Ak Bars", Habarovskas "Amur" , neskatoties uz Mārtiņa Cipuļa gūtajiem vārtiem, zaudēja "Lokomotiv", bet Georgija Pujaca "Sibirj" piekāpās "Salavat Julajev".

Edgars Masaļskis spēlē pret "Ak Bars" atvairīja 15 no 19 metieniem, un viņa pārstāvētā "Jugra" zaudēja ar 1:4 . Hantimansijskas hokejisti pa "Ak Bars" vārtiem izdarīja tikai 13 metienus, un vienīgos vārtus guva Artjoms Buļanskis.

Arī Latvijas izlases uzbrucēja Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā komanda trešdien piedzīvoja zaudējumu, ar 2:4 piekāpjoties KHL līderiem "Lokomotiv". Cipulis guva pirmos vārtus šai spēlē, izvirzot "Amur" vadībā ar 1:0. Otrās trešdaļas sākumā Ruslans Nurtdinovs divkāršoja "Amur" pārsvaru, komandai turklāt esot skaitliskajā mazākumā. Taču pēc tam četrus vārtus guva "Lokomotiv" un svinēja uzvaru šai mačā.

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais Novosibirskas "Sibirj" izbraukumā ar 1:4 zaudēja "Salavat Julajev". Pujacs laukumā pavadīja vairāk 20 minūtes un divreiz meta pa pretinieku vārtiem.

Arī Māra Jasa pārstāvētais "Neftehimik" piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā ar 2:4 piekāpjoties Omskas "Avangard". Jass šai spēlē izcēlās tikai ar divām soda minūtēm, rezultativitātes punktus neguva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!