Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas “Dinamo izbraukuma spēle Nursultanā pret vietējo “Baris” vienību pārcelta, jo vairāki Kazahstānas kluba spēlētāji saslimuši ar Covid-19.

“Dinamo” ziņo, ka spēles atcelšanas iemesls ir Covid-19 izplatība “Baris” komandā, bet Nursultanas komandas publicētā informācija liecina, ka saslimuši 12 hokejisti un vairāki treneri.

“Baris” noteikta divu nedēļu karantīna. Līdz ar to pārceltas nākamās sešas Nursultanas komandas spēles, tostarp pret Rīgas "Dinamo", ar kuru bija paredzēta tikšanās piektdien plkst. 14 pēc Latvijas laika.

Līdz ar to Rīgas "Dinamo" noslēgusies sezonas pirmā izbraukuma spēļu sērija. Nākamajā otrdienā "Dinamo" sezonu turpinās ar maču "Arēnā Rīga" pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Šī ir otrā pārceltā spēle, kurā vajadzēja piedalīties Rīgas “Dinamo” komandai. Iepriekš Rīgā ieradās Ņižņekamskas “Ņeftehemik” komanda, kurā vairāki spēlētājiem bija pozitīvi Covid-19 testi. Savukārt Helsinku "Jokerit" vienībai bija divu nedēļu karantīna, jo tā pirms tam spēlēja ar "Ņeftehimik" vienību.

Tāpat arī divās Rīgas “Dinamo” spēlēs šī paša iemesla dēļ pēdējā brīdī vajadzēja meklēt citus tiesnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!