Foto: F64

Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" pēdējā laika sniegums rada pamatu optimismam, un atliek vien cerēt, ka komanda savu vēlamo spēles līmeni nav sasniegusi par vēlu, paudis rīdzinieku kapteinis Lauris Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" komanda ar 62 punktiem 49 mačos pašlaik ieņem desmito pozīciju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences kopvērtējumā, par diviem punktiem atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas. Vienībai regulārajā čempionātā vēl jāaizvada 11 spēles.

"Pēdējo spēļu nogriezni mēs patiešām esam aizvadījuši diezgan veiksmīgi. Patīkami, ka komanda labi reaģēja uz neveiksmīgo sezonas sākumu un ir sākusi atrast veidus, kā gūt uzvaras. Mēs izejam tajā spēles līmenī, kādu vēlējāmies sasniegt. Ceru, ka tas nav noticis par vēlu," Dārziņa teikto citē aģentūra "R-Sport".

Pēdējos septiņos mačos Rīgas klubs izcīnījis piecas uzvaras, pie punktiem tiekot sešās no šīm spēlēm. Nesenākajā no cīņām otrdien izbraukumā ar 0:3 tika zaudēts līgas vadošajai komandai Maskavas CSKA.

"Pretinieks mums nedeva nekādas iespējas kaut ko izveidot. CSKA šosezon spēlē lieliski, ko tur vēl teikt," paudis Dārziņš. "Paši vien gan esam vainīgi, jo mums ir jāizveido vismaz kaut kādas vārtu gūšanas iespējas. Daudz emociju atstājām iepriekšējā spēlē pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo", to pietrūka. CSKA uzvarēja pelnīti, sevi apliecinot kā konferences līderi."

Izbraukuma sērijas noslēgumā "Dinamo" ceturtdien tiksies ar tiešo konkurenti kopvērtējumā Čerepovecas "Severstaļ". Pēc tam komandai sekos piecas spēles savā laukumā, bet noslēdzošie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!