Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Kazaņas "Ak Bars" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš savainojuma dēļ nevar spēlēt, intervijā kluba oficiālajā mājaslapā atzina, ka grūti ir vērot cīņas no malas, jo gribas doties laukumā.

Kā ziņots, hokejists joprojām ārstē oktobra vidū gūto atslēgas kaula un pleca traumu. Treniņus uz ledus Dārziņš nevar vēl aizvadīt, bet laukumā hokejists nevarēs atgriezties vēl aptuveni četrus mēnešus.

"Pašlaik notiek rehabilitācijas process un trenējos trenežieru zālē. Pagaidām man ir aizliegts iziet uz ledus, tāpēc atliek vien darboties ar velosipēdu," stāstīja uzbrucējs. "Tomēr ceru, ka man izdosies izveseļoties ātrāk. Gribu atgriezties komandā un palīdzēt tai," viņš turpināja. "Ir grūti vērot spēli no malas, jo vienmēr gribas doties laukumā."

Tāpat Dārziņš ļoti gribētu uzspēlēt pret Rīgas "Dinamo", kas ir viņa bijusī komanda.

"Mani Latvijā labi pazīst un attieksme pret mani ir laba," viņš turpināja, atklājot, ka atveseļošanās laikā bijis savā dzimtenē. "Protams, ka patīkami bija tur atgriezties, tomēr daudz labāk būtu uz Rīgu braucis 7.decembrī un palīdzētu "Ak Bars" izcīnīt uzvaru mačā ar "Dinamo"".

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Ak Bars" komanda pašlaik ar 39 punktiem 26 mačos atrodas sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!