Foto: LETA

Rīgas ”Dinamo” uzbrucējs Kaspars Daugaviņš uzskata, ka pirmdien piedzīvotajā graujošajā zaudējumā pret Astanas "Baris" vainojama komandas ”briesmīga spēle” un pārliecības trūkums, ”Dinamo” mājaslapā publicētajā intervijā atzinis Daugaviņš.

Daugaviņš atzinis, ka spēle ”Dinamo” izpildījumā ”bija briesmīga” un komanda neko ”reāli neparādīja”. Viņaprāt, ”visa vaina ir tikai galvās”.

”Es pat nezinu, ko darīt. Kā lai tiek ar šo situāciju galā. Visi it kā darām to, kas paredzēts, bet nu neiet. Mēs nemākam izmantot savus momentus. Un tas jau velkas neskaitāmas spēles. Ir iespējas, bet mēs tās neizmantojam. Ir ļoti grūti pateikt, kāpēc tas tā ir. Ja zinātu, tad jau laikam tādas situācijas nebūtu,” atzinis Daugaviņš.

”Rezultāts turējās ilgi pa nullēm, bet tad viņi iemeta un viss. Rokas nolaidās, pilnībā visi emocionāli salūzām un spēle tad arī tika zaudēta,” pēc spēles komentējis Dasugaviņš. ”Viss ir pārliecības trūkums. Mēs paši vienkārši sev neticam.”

Viņš arī uzsveris, ka nākamajā spēlē pret kādreizējā Rīgas ”Dinamo” vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra" ir obligāti jāgūst vārti un obligāti jāuzvar.

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā piedzīvoja smagāko zaudējumu šajā sezonā, ar rezultātu 0:5 (0:0, 0:1, 0:4) piekāpjoties Astanas "Baris" komandai no Kazahstānas. Rīgas "Dinamo" komandai šis bija smagākais zaudējums šajā sezonā. Līdz šim neveiksmīgākā spēlē bija pret Mitisču "Atlant", kad rīdzinieki zaudēja ar 2:5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!