Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš pēc viņa pārstāvētās Maskavas "Spartak" komandas smagā zaudējuma citai pilsētas komandai CSKA atzina, ka nav patīkamas sajūtas ielaist deviņus vārtus, tomēr priekšā gara sezona, kurā būs iespēja reabilitēties.

Jau vēstīts, ka Maskavas "Spartak" ar 3:9 kapitulēja CSKA vienībai. Šajā mačā vārtus guva cits latvietis "Spartak" vienībā Mārtiņš Karsums.

"Nenospēlējām disciplinēti, pieļāvām muļķīgas kļūdas, un tas salauza mūsu spēli. Lai arī spējām atgriezties spēlē un panākt 2:2, uzreiz ielaidām vārtus. Pietrūka koncentrācija," sacīja Daugaviņš, kurš citēts krievu medijā "Sport24".

"Iepriekš piedzīvoti smagāki zaudējumi, būs arī citi nepatīkami zaudējumi," viņš turpināja. "Mēs visi apzinājāmies, ka spēlējam pret čempioniem. Spēlējot pieci pret pieci, labi cīnījāmies, spēlējām labā ātrumā, bet tad pieļāvām kļūdās, dāvinājām viņiem dāvanas."

"Nevēlējāmies ielaist 10 vārtus. Mums ar viņiem šosezon būs vēl trīs spēles, tāpēc viss vēl priekšā. Skaidrs, ka nepatīkami, taču šodien bija tāda diena. Mēs zinām, ka varam nospēlēt labi," uzsvēra Daugaviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!