Foto: LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš esot vienojies ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" par līguma nosacījumiem, intervijā laikrakstam "Diena" sacīja hokejists.

Atgādinām, ka svētdien sākās Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauts, un tas nozīmē, ka ir slēgtas visu NHL klubu treniņbāzes un tās netiks atvērtas līdz jauna kolektīvā līguma parakstīšanai. Tāpat visi NHL spēlētāji ir brīvi no saistībām ar komandām.

"Par līguma nosacījumiem esam vienojušies, vēl tikai jānoformē papīru būšanas. Jānokārto apdrošināšana un līgums jāpiereģistrē KHL," par sarunām ar "Dinamo" stāstīja Daugaviņš. "Es jau ļoti ceru, ka varēšu jau pirmdien pret "Amur" spēlēt. Man jau pašam ļoti gribas spēlēt, jo cik tad ilgi var tikai trenēties."

Daugaviņš stāstīja, ka līgums ar "Dinamo" varētu tikt parakstīts līdz sezonas beigām, taču ar nosacījumu, ka viņš dodas atpakaļ uz NHL, ja tur sākas sezonas. Tāpat uzbrucējs atzina, ka līguma nosacījumi viņu apmierina.

Latvijas izlases uzbrucējs pastāstīja, ja līdz decembrim netiks panākta vienošanās starp NHL vadību un Spēlētāju asociāciju, tad, visticamāk, sezona nemaz nesāksies.

"Tikpat labi NHL sezona var arī pēc nedēļas sākties," piebilda Daugaviņš.

Aizvadītajā NHL sezonā Daugaviņš Otavas "Senators" komandas sastāvā 65 spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!