Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle sestdien aizvadītajā spēlē pret Maskavas CSKA guvis nopietnu galvas savainojumu, kas hokejistam liegs doties laukumā nākamajās spēlēs, vēsta klubs.

Aizsargs cieta spēles otrajā periodā, CSKA izveidojot bīstamu uzbrukumu uzreiz pēc "Dinamo" skaitliskā vairākuma. Zīle, saņēmis pamatīgu triecienu, laukumu pameta manāmi apdullis un komandas personāla pavadībā devās uz ģērbtuvēm.

Zīle ir viens no deviņiem Rīgas "Dinamo" hokejistiem, kurš laukumā devies visās 13 spēlēs, kuru laikā aizsargs atdevis vienu rezultatīvu piespēli. 21 gadu vecajam hokejistam iekrāts lietderības koeficients -5, divas soda minūtes, 11 spēka paņēmieni, desmit bloķēti metieni, bet laukumā viņš vidēji pabijis 16:36 minūtes.

Aizsargam šī jau ir piektā sezona, kuras laikā viņš aizvada kaut spēli KHL, turklāt kopš 2018./2019. gada sezonas viņš nav pārstāvējis Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienību "Rīga".

Rīgas vienība pirmdien pulksten 19.30 uzņems Maskavas apgabala "Vitjazj" komandu, bet trešdien mēros spēkus ar Minskas "Dinamo".

Komanda pēc tam dosies izbraukumā, kurā pirmo spēli aizvadīs sestdien pret Omskas "Avangard", bet pēc tam tiksies Čeļabinskas "Traktor" un Nursultanas "Baris" vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!