Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" pirmdien uz Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas pirmajām divām spēlēm Jaroslavļā pret "Lokomotiv" devās pilnā sastāvā, mājās paliekot vien savainotajam aizsargam Arvīdam Reķim, informēja kluba preses dienests.

Pēcpusdienā uz Maskavu, bet tālāk uz Jaroslavļu izlidoja gan tie hokejisti, kas piedalījās pēdējā spēlē pret Maskavas "Dinamo", gan tie, kuri bija palikuši rezervē. Reķis nevar spēlēt rokas pirksta savainojuma dēļ.

Visi hokejisti ir gatavi palīdzēt komandai, taču sastāvs otrdienas spēlei, kura pēc Latvijas laika sāksies plkst.16, tiks noteikts pēc rīta treniņa.

Sērijā līdz četrām uzvarām pirmās divas spēles 8. un 10.martā notiks Jaroslavļā, bet nākamie divi mači 12. un 14.martā risināsies "Arēnā Rīga". Sestdienas spēle Rīgā sāksies neierasti agri - plkst.13, jo vakarā turpat notiks dziedātāja Valērija Meladzes koncerts.

Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā rīdzinieki ar 4:2 uzvarēja Maskavas "Dinamo", bet Rietumu konferences uzvarētājiem Jaroslavļas "Lokomotiv" vajadzēja septiņas spēles, lai ar 4:3 pieveiktu Minskas "Dinamo".

"Lokomotiv" KHL regulārajā sezonā savāca trešo lielāko punktu summu no visām komandām un lielāko Rietumu konferencē, bet Rīgas "Dinamo" ieņēma septīto vietu. Rīdzinieki izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā bija vienīgā līgas komanda, kura no tālākās cīņas izslēdza rangā augstāk esošu komandu.

KHL regulārajā sezonā "Dinamo" uzvarēja "Lokomotiv" savās mājās ar 5:3, bet zaudēja viesos ar 1:3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!