Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Andris Džeriņš piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Čehijas čempionāta spēlē, kaldinādams Hradeckrālovas "Mountfield" komandas uzvaru.

Džeriņa un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas komanda savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja Jihlavas "Dukla" vienību, izcīnīdama sesto uzvaru pēc kārtas.

Džeriņš vārtus guva otrā perioda astotajā minūtē, kad mājiniekus izvirzīja vadībā ar 2:1, bet ar rezultatīvu piespēli viņš atzīmējās pamatlaika pēdējā minūtē, "Mountfield" vienībai panākot 5:2.

Džeriņš šajā spēlē laukumā bija 16 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja septiņos no 13 iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Cibuļskis 18 minūtēs un 36 sekundēs veica trīs metienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Džeriņš 16 mačos izcēlies ar diviem precīziem metieniem un septiņas reizes asistējis partneriem, bet Cibuļskis 25 spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 54 punktiem 24 spēlēs atrodas Plzeņas "Škoda", kam ar 49 punktiem seko "Mountfield". Tikmēr uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "Aukro Berani" ar 31 punktu 24 cīņās ieņem 11.vietu 14 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!