Foto: Itar-Tass/Scanpix
Pēc aizvadītajām pirmajām spēlēm hokeja speciālisti norāda, ka šīssezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunpienācējiem Popradas "Lev" ir jāsaprot, kādā čempionātā viņi ir nonākuši.

"Pusi "Lev" sastāva veido hokejisti, kas jau ir spēlējuši KHL, tikai viņi neko ievērības cienību šai līgā nav parādījuši," norāda pieredzējušais krievu hokeja speciālists Boriss Majorovs. "No tādiem spēlētājiem sastāv slovāku komanda. Tad kādus brīnumus no viņiem gaidīt? Vispirms viņiem ir jāsaprot, kur nonākuši, jāsajūt mūsu čempionāta raksturu. Manuprāt, viņi pret spēlēm izturas kā pret starptautiskiem draudzības mačiem."

Popradas "Lev" jaunajā KHL sezonā ir aizvadījuši trīs izbraukuma spēles un visās trijās piedzīuvojuši zaudējumus - ar 2:4 Magņitogorskas "Metallurg", ar 1:3 Hantimansijskas "Jugra" un ar 1:4 Sanktpēterburgas SKA.

Popradas "Lev" treneris Radims Ruliks kā zaudējumu iemeslu ir minējis laukumu atšķirību, jo Popradas arēnā laukums ir pēc kanādiešu izmēriem, un hokejistiem ir nepierasti spēlēt uz lielajiem Eiropas izmēru laukumiem. "Nu kas tie par sliktu dejotāju aizbildinājumiem?" ironizē Majorovs. "Ja tu proti spēlēt, pie jauniem apstākļiem pielāgojies momentā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!