Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas reģionos valdošās gripas epidēmijas dēļ Kontinentālā hokeja līga (KHL) ierobežos spēlētāju kontaktus ar žurnālistiem.

Ar lūgumu ierobežot žurnālistu piekļuvi spēlētājiem bija vērsusies KHL čempione Sanktpēterburgas SKA, kā arī latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuru pārstāv arī uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet Ufas "Salavat Julajev" pavēstīja, ka aizliegs žurnālistiem apmeklēt ģērbtuves nākamajās četrās mājas spēlēs. Tagad SKA komanda ziņo, ka klubu prasības ir daļēji apmierinātas.

Līgas vadība piekritusi, ka atsevišķos Krievijas reģionos valdošās situācijas dēļ nepieciešams pasargāt spēlētājus, tāpēc nepieciešamības gadījumā atļauts ierobežot žurnālistu pieeju spēlētāju ģērbtuvēm. KHL uzsvērusi, ka ar žurnālistiem jābūt gataviem runāt vismaz trim spēlētājiem, bet klubiem būs žurnālistiem jāizsniedz mutes aizsargmaskas.

Kā ziņots, Latvijas komandā Rīgas "Dinamo" pagājušajā nedēļā vairāki spēlētāji bija saslimuši ar rota vīrusu, bet gripas dēļ šonedēļ divus mačus izlaidis Gints Meija.

Kaut Rīgas "Dinamo" cerības uz iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā ir minimālas, pagaidām tās vēl saglabājas. Normunda Sējēja vadītā komanda no Rietumu konferences astotās vietas atpaliek par 14 punktiem. Rīgas "Dinamo" ar 65 punktiem 53 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet astotajā pozīcijā esošā Slovākijas komanda Bratislavas "Slovan" tikusi pie 79 punktiem 53 cīņās.

Līdz sezonas beigām rīdziniekiem atlicis aizvadīt septiņas spēles, kurās maksimāli iespējams tikt pie 21 punkta.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" sestdien viesosies pie Pētera Skudras trenētās un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandas, pēc tam gaidāms arī izbraukuma duelis ar Čerepovecas "Severstaļ", bet no regulārās sezonas pēdējām piecām spēlēm četras atkal būs savā laukumā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!