Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Hokeja kluba "Rīga" vārtsargs Kristers Gudļevskis, aizvadījis kārtējās spēles Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izlasē, atzinis, ka atkal ir iegūta ir iegūta vērtīga pieredze.

"Turnīru aizvadījām labi, ja neskaita pēdējo spēli ar [Krievijas] jaunatnes izlasi," saka vārtsargs. "Bet citādi viss bija vareni!"

Mačā pret Krievijas U-20 valstsvienību, MHL izlase nonāca zaudētājos ar 1:3, kad Gudļevskis tika nomainīts ar Romānu Smirjaginu.

"Nezinu, kas notika šai pēdējā spēlē, laikam nebija "mana" diena," saka Kristers. "Varbūt izskatījās, ka mēs jau iepriekš esam nodrošinājuši sev uzvaru turnīrā. Taču neuzskatu, ka iedomājāmies, ka izlasi apspēlēsim "uz vienas slidas". Divi periodi tika aizvadīti saspringtā spēlē. Labi, ka uzvarējām."

Jau ziņojām, ka MHL izlase aizvadītajā nedēļas nogalē uzvarēja starptautiskā turnīrā Podoļskā, kur spēlēja arī "Team Canada", kuru MHL izlase ar Kristeru Gudļevski vārtos uzvarēja ar 6:2.

MHL izpilddirektors Aleksejs Antonovs atzinīgi novērtēja latviešu hokejistu sniegumu MHL izlasē. "Ziemeļamerikas turnejā piedalījās Raimonds Volkoits, tagad izsaucām Kristeru Gudļevski, un mēs esam ļoti apmierināti ar to, kā puiši parādīja sevi mūsu komandas spēlēs," intervijā MHL mājas lapā saka Antonovs. "Arī paši puiši ir ieguvuši vērtīgu pieredzi."

Nākamo izbraukumu MHL izlase aizvadīs Doņeckā, taču uz šo turnīru Gudļevskis nedosies, jo tajā laikā vārtsargam jākārto izlaiduma eksāmeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!