Foto: F64

Februāra beigās kļūs zināms, kāda nākotne sagaida Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Hantimansijskas klubu "Jugra", vēsta vietējie mediji.

Kā zināms, Hantimansijskas apgabala vadība iepriekš izteicās, ka varētu tikt pārtraukta hokeja kluba "Jugra" finansēšana no pašvaldības budžeta.

"Kluba nākotne? Diemžēl šis jautājums nav atkarīgs no manis," aģentūrai "R-Sport" izteicies "Jugra" ģenerāldirektors Andrejs Belmačs. "Personiski man hokejs Jugrā ir vajadzīgs. Te ir lieliska arēna, līdzjutēji. Mums ir labs sastāvs, jaunajiem spēlētājiem ir ilgi līgumi. Ir, ar ko spēlēt un ar ko strādāt. Hokejs Hantimansijskā vēl ir jauns, šogad hokeja skolā ir tikai pirmais izlaidums. Kāpēc visu palaist vējā? Jebkurā gadījumā līdz mēneša beigām kļūs skaidrs, kas mūs gaida."

Arī šosezon "Jugra" Gagarina kausā neiekļūs, jo pēc aizvadītām 55 regulārā čempionāta spēlēm Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietu.

KHL Gagarina kausa izcīņā Hantimansijskas klubs līdz šim spējis iekļūt tikai divreiz, 2011./2012. un 2010./2011. gada sezonās. 2006. gadā dibinātais klubs KHL pievienojās 2010.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!