Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Hokeja klubs "Rīga" piektdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē sīvā cīņā ar 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) pārspēja "Kriļja Sovetov" komandu, svinot sesto "sauso" uzvaru šosezon.

Pirmie divi periodi šai mačā aizritēja bez vārtu guvuma, un tikai trešās trešdaļas sestajā minūtē Māris Bičevskis pirmoreiz pārspēja pretinieku vārtsargu.

Mājinieku nelielais pārsvars lika pretiniekiem aktīvāk uzbrukt, taču rīdzinieki veiksmīgi darbojās aizsardzībā, bet vārtos tikpat pārliecinoši – Kristers Gudļevskis.

Otros vārtus 17. minūtē guva Miks Indrašis, uzreiz pēc iemetiena uztverot ripu un raidot to vārtos - 2:0.

Perioda beigās "Kriļja Sovetov" pieprasīja pusminūtes pārtraukumu un nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču veiksme bija mājinieku pusē - Roberts Bukarts teicami nospēlēja rīdzinieku aizsardzības zonā, pārtverot ripu un atdodot to Mikam Indrašim, kurš kopā ar Aleksandru Karamnovu aizmuka no pretinieku aizsargiem, un Karamnovs raidīja ripu jau tukšajos maskaviešu vārtos – 3:0.

Šai mačā "Kriļja Sovetov" sastāvā piedalījās arī bijušais rīdzinieku uzbrucējs Ronalds Cinks.

HK "Rīga" treneris Aigars Cipruss pēc mača uzslavēja savus spēlētājus, ka izdevies lauzt spēles gaitu un izcīnīt uzvaru. "Spēle bija saraustīta, labi, ka puišiem izdevās lauzt spēles gaitu un uzvarēt," teica treneris. "Gāja smagi, tāpēc dosim komandai vienu dienu brīvu un svētdien atsāksim gatavoties nākamajiem mačiem."

Atgādinām, ka pēdējās septiņas savas MHL čempionāta spēles HK "Rīga" aizvada savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!