Foto: F64
Hokeja klubs "Rīga" arī pirmdien nepārtrauca zaudējumu sēriju, Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle Tverā ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpjoties vietējam "Šerif".

Jau pēc pirmā perioda rezultāts bija 2:0 mājinieku labā – vārtus guva Igors Kombajevs un Pāvels Zotovs, turklāt otros vārtus rīdzinieki zaudēja, spēlējot skaitliskajā mazākumā un 17 sekundes pirms perioda beigām.

No otrās trešdaļas rīdzinieku vārtos stāvēja Uldis Čalpa, kurš atvairīja visus pretinieku metienus. Otrais periods abām komandām pagāja "sausā", bet trešajā savus vienīgos vārtus guva "Rīga" – Ņikota Koļesņikovs 9. minūtes sākumā pārspēja "Šerif" vārtsargu Aleksandru Šaričenkovu. Spēles beigās HK "Rīga" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču rezultāts palika nemainīgs un rīdzinieki piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Spēlē pret HK "Rīga" piedalījās arī jaunais Latvijas hokejists Artjoms Dašutins, taču rezultativitātes punktus vai noraidījumus šai spēlē neguva.

Jau otrdien HK "Rīga" aizvadīs nākamo MHL spēli, arī izbraukumā, Dmitrovā, tiekoties ar Rolanda Cinka pārstāvēto "Kriļja Sovetov".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!