Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" šodien sāk Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sēriju, kurā tiksies ar Krievijas vienību Mitišču "Mitiščinskije atlanti".

Pirmais mačs risināsies "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos un sāksies plkst.19.30. To tiešraidē būs iespējams vērot arī Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Sestdien plkst.17 abas komandas vēlreiz savā starpā tiksies Piņķos, bet trešais mačs tiks aizvadīts otrdien, 15.martā, Mitiščos.

Visas Harlamova kausa sērijas, izņemot finālu, risināsies līdz vienas komandas trijām uzvarām.

Kā ziņots, "Rīgas" komanda ar 99 punktiem 56 spēlēs ieņēma otro vietu MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas noslēguma kopvērtējumā, bet "Mitiščinskije atlanti" ar 95 punktiem 54 spēlēs ierindojās Centra divīzijas trešajā pozīcijā.

Regulārajā čempionātā abas komandas savā starpā tikās divas reizes - savās mājās rīdzinieki zaudēja ar 4:5, bet viesos guva panākumu ar 2:0.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" padome izvirzījusi "Rīgas" komandai mērķi Harlamova kausā "aizkļūt pēc iespējas tālāk".

Pārējos Rietumu konferences ceturtdaļfināla pāros Habarovskas "Amurskije tigri" tiksies ar Jaroslavļas "Loko", Voskresenskas "Himik" spēkosies ar latviešu uzbrucēja Ronalda Cinka pārstāvēto Dmitrovas "Kriļja sovetov" vienību, bet Maskavas "Krasnaja armija" tiksies ar Čerepovecas "Almaz".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!