Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas “Dinamo” Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas piektajā spēlē otrdien pieļāva vairākas nepiedodamas kļūdas, kuras maksāja uzvaru, intervijā izdevuma “sport-ekspress” interneta versijai atklāja uzbrucējs Marcels Hosa.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien viesos Gagarina kausa pirmās kārtas piektajā spēlē ar 3:4 zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", nonākot zaudētājos visā sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-3.

“Pretinieki katrā spēlē gūst pirmos vārtus, un mums nākas atspēlēties. Līdz noteiktam brīdim mums izdevās atspēlēties arī otrdien, bet tad pieļāvām pāris nepiedodamas kļūdas, par kurām tikām sodīti, teica Hosa, kurš aizvadītajā mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

“Spēles izskaņā mums bija iespējas izlīdzināt rezultātu, bet tas neizdevās,” viņš tuprināja. “Nekas briesmīgs nav noticis un sērija turpinās.”

Sērijas nākamā spēle 8.martā notiks Rīgā, bet, nepieciešamības gadījumā, uz izšķirošo spēli Ņižņijnovgorodā komandas atgriezīsies 10.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!