Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" svētdienas mača trešajā periodā spēlēja labāk par pretinieci "Soči" vienību, uzskata rīdzinieku rindās debitējušais vārtsargs Jūliuss Hudāčeks.

Jau ziņots, ka Rīgas komanda ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) zaudēja "Soču" vienībai. Vienīgos vārtus spēlē guva pretinieku aizsargs Jānis Jaks.

Debiju Rīgas komandā šajā spēlē piedzīvoja vārtsargs Hudāčeks, kurš atvairīja 17 no 18 pretinieku metieniem.

"Man jāatzīst, ka pirms spēles un iesildīšanās laikā biju ļoti saviļņots - gluži kā bērnībā. Kad esi profesionālis, tad klubā un savā izlasē ir ļoti daudz spēļu. Tas lēnām pārvēršas par darbu. Tomēr šodien man ļoti gribējās spēlēt hokeju un izbaudīt laiku uz ledus," klubs citē Slovākijas vārtsarga teikto.

Hudāčeks neslēpa, ka pirmajā spēles daļā komanda nerādīja labu sniegumu.

"Uzskatu, ka trešajā periodā spēlējām labāk par pretiniekiem, taču viņu vārtsargs bija lielisks un mums neizdevās gūt vārtus. Ir jāiemet vārti vairākumā. Šodien mums bija iespējas. Uz turpmākajām spēlēm jāmēģina atrasties tuvāk vārtiem. Mūsdienās visām komandām ir lieliski vārtsargi. Jāiet vārtu priekšā un jāmēģina traucēt vārtsarga redzamībai," skaidro Hudāčeks.

Savukārt Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Valērijs Kuļibaba uzsvēra abu vārtsargu darbību. "Laba, kaujinieciska spēle, teicami nospēlēja abu komandu vārtsargi, bet visu izšķīra viena epizode nevienādos sastāvos."

Kopvērtējumā Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 25 punktiem 29 spēlēs ierindojas 11.vietā, bet "Soču" vienība pēc šīs spēles pakāpās uz desmito vietu ar izcīnītiem 26 punktiem 31 spēlē.

Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs 23.novembrī, izbraukumā tiekoties ar Kazaņas "Ak Bars", bet 25.novembrī viesosies pie Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!