Foto: TASS/Scanpix/LETA

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas "Dinamo" ceturtdien guva trešo uzvaru pēc kārtas.

Maskavas klubs viesos ar 3:2 (0:2, 3:0, 0:0) pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandu, kuras rindās savainojumu ārstē pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Vēl pirmajā trešdaļā Maskavas "Dinamo" nonāca iedzinējos ar 0:2, tomēr otrajā periodā guva uzreiz trīs vārtus, kad izcēlās Vladimirs Brjukvins, Daniils Tarasovs un Dmitrijs Moisejevs.

Indrašis, kurš atgriezies laukumā pēc savainojuma izārstēšanas, ceturtdien laukumā pavadīja 13 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem un nopelnīja divas soda minūtes.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 38 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par pieciem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 53 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 44 punktiem 39 cīņās ir Maskavas "Spartak", kurā spēlē uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 43 punktiem 41 cīņā ir Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 34 punktiem 38 mačos ir Rīgas "Dinamo", no pirmā astoņnieka atpaliekot piecus punktus. Tikmēr 11.vietā 24 punktiem 40 mačos ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 65 punkti 40 mačos, bet otrā ar 55 punktiem ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 37 punktiem 39 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!