Foto: F64

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda piektdien izcīnīja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

Maskavieši savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja KHL vicelīderi Jekaterinburgas "Avtomobilist", kurai pārtrūka piecu uzvaru sērija.

Uzvarētājiem otrajā periodā ar gūtiem vārtiem izcēlās Jūso Hietanens un Vadims Šipačovs.

Indrašis šajā spēlē uz ledus pavadīja 17 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja sešos no desmit iemetieniem.

Latviešu uzbrucējs šosezon 39 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Tāpat uzvaru svinēja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas mājās ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Bratislavas "Slovan".

Mājiniekiem vārtus guva Jurijs Trubačovs un Vladislavs Koloda.

Kulda šajā duelī nospēlēja 15 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu.

Viņš šosezon 44 spēlēs guvis divus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma mačā piektdien 19 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus un ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:0, 1:2) piekāpās spēcīgajai Jaroslavļas "Lokomotiv"

Tikmēr rīdzinieku sāncense cīņā par vietu Rietumu konferences pirmajā astotniekā Maskavas apgabala "Vitjaz" tika pie punkta, savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) viena pagarinājumā zaudējot KHL līderei Maskavas CSKA.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 44 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par astoņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 64 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 51 punktu 46 mačos ir Maskavas "Dinamo", bet tālāk ar 50 punktiem 45 spēlēs ir Maskavas "Spartak", kuru pārstāv uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Devītā ar 42 punktiem 44 mačos ir Rīgas "Dinamo", pirmajam astoņniekam zaudējot divus punktus, kamēr priekšpēdējā 11.vietā ar 28 punktiem 45 mačos ir Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 73 punkti 45 mačos, bet otrā ar 62 punktiem ir Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 39 punktiem 44 cīņās ir savainotā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", no pirmā astoņnieka atpaliekot par četriem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!