Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas ”Dinamo” joprojām nespēj aizmirst iepriekšējo spēļu neveiksmes, kas bija iemesls zaudējumam pret Hantimansijskas ”Jugra”, uzskata uzbrucējs Miks Indrašis.

Atgādinām, ka trešdien Rīgas ”Dinamo” nespēja nosargāt trīs vārtu pārsvaru un ar rezultātu 3:4 zaudēja ”Jugra” komandai, kuras vārtus sargāja latvietis Edgars Masaļskis.

”Man ir ļoti grūti teikt, kas notika. Grūti arī šodien bija spēlēt - galvā tās pēdējās spēles tomēr turas. Un tajā brīdī, kad centies, lai tas neatkārtojas, atkal ir problēmas. Pirmo trešdaļu sākām ne pārāk labi. Un tad, pārtraukumā, mūs ģērbtuvē treneris un paši sevi kārtīgi sapurinājām. Gan treneris, gan komandas biedri viens otru uzvilkām,” Indraša pēcspēles teiktais citēts Rīgas komandas oficiālajā mājaslapā internetā. ”Sākām pēc tam arī labi - sametām trīs vārtus. Un tad atkārtojās iepriekšējo spēļu murgs. Viņi iemeta vienus, tad otrus un trešos. Es nevaru pateikt, kāpēc tā atkal notika. Tagad šis ļoti neveiksmīgais izbraukums ir jāaizmirst.”

Indrašis bija priecīgs atkal spēlēt pirmajā maiņā ar Mārtiņu Karsumu un Džeimiju Džonsonu, izceļoties ar gūtiem vārtiem, tomēr viņš uzsvēra, ka personīgā statistika ir mazsvarīga, ja komandai nav uzvaru.

”Jā, ir forši atkal spēlēt kopā ar Karsumu un Džonsonu. Izveidojām vairākus momentus. Bet šie nopelnītie punkti atkal iet tajā nepatīkamajā kastē. Nav jau nekāda prieka, ja komanda atkal ir zaudējusi. Es labāk palieku uz nulles, bet, galvenais, lai komanda tiek pie uzvaras un trim punktiem. Ne jau tikai es, bet arī Saša [Aleksandrs Ņiživijs] labi nospēlēja - labi apslidoja ap vārtiem, nosēdināja visus un iemeta. Esmu drošs, ka arī viņš teiks to pašu - kāda jēga no tā punkta, ja komanda ir zaudējusi,” turpināja uzbrucējs.

Indrašis apzinās, ka Rīgas ”Dinamo” komandai šobrīd situācija ir ļoti nepatīkama, tāpēc spēlētājiem ir jāsakārto domas galvā un jāsāk beidzot uzvarēt.

Rīgas ”Dinamo” pēdējās astoņās spēlēs pēc kārtas nav izcīnījusi uzvaru pamatlaikā. Savukārt izbraukumā līdz šim vienīgais panākums bija mačā pret Bratislavas ”Slovan”, kad tika svinēta uzvara pēcspēles metienos.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 18 spēlēs ieņem pēdējo, 14.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!