Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis pēc spēles pret Podoļskas "Vitjazj" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā atzina, ka ar pašatdevi komandā viss ir kārtībā, taču šai mačā pietrūka veiksmes, iegāza pašu un arī tiesnešu kļūdas.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" spraigā cīņā piekāpās "Vitjazj" ar 2:3.

"Ielaidām vieglus vārtus. Varējām nospēlēt veiksmīgāk, akurātāk," Rīgas kluba mājas lapā citēts Indrašis. "Diemžēl, bet atkal jāsaka, ka zaudējums ar vienu vārtu starpību. Ar pašatdevi mums viss ir kārtībā, to visi redz. Spītīgi ripa negrib doties pretinieku vārtos."

Lai arī Indrašis šajā mačā bija viens no redzamākajiem spēlētājiem, gūto vārtu statistiku viņam tomēr neizdevās atklāt. ""Mēģinu lauzt spēli. Šī ir mana sliktākā sezona, kāda bijusi," atzīst uzbrucējs. "Ir jāveido momenti. Iespējas jau bija, bet arī šodien vārtus gūt neizdevās. Ir tikai jāturpina strādāt un veidot vārtu gūšanas iespējas."

Kad "Dinamo" spēles beigās vēl saglabājās izredzes izlīdzināt rezultātu, Miks Indrašis pēc apšaubāma tiesnešu lēmuma tika nosūtīts uz sodīto soliņu, un šī epizode lielā mērā noteica spēles iznākumu. Noraidījumu esot apšaubījis arī spēlētājs, pret kuru tas it kā tika izdarīts - "Vitjazj" vārtsargs Hari Seteri. "Pēc spēles "Vitjazj" vārtsargs man pat pienāca klāt un teica, ka tur nebija pārkāpuma. Biju apstājies pirms vārtsarga laukuma un mani uzgrūda [viņam] virsū," saka Indrašis. "Ir bezjēdzīgi apspriest tiesneša lēmumus. Protams, emociju uzplūdā mēdzam lēmumu apstrīdēt, bet spēles laikā viņš jau to vairs nemainīs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!