Foto: LETA
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Mitišču "Atlant" neiesāka kā vajadzētu un veiksmīgi aizvadīja tikai pēdējās desmit mača minūtes, pēc zaudējuma teica uzbrucējs Miks Indrašis.

Atgādinām, ka  "Dinamo" svētdien savā laukumā ar rezultātu 4:5 zaudēja "Atlant" vienībai, ko pārstāv arī tā kādreizējais kapteinis Sandis Ozoliņš. Tas Latvijas klubam bija trešais zaudējums pēc kārtas savā laukumā.

"Nedaudz pietrūka laika. Trešajā trešdaļā tikai sākām attapties un pēdējās desmit minūtes nospēlējām tā, kā vajadzēja aizvadīt visu spēli," Rīgas kluba oficiālajā mājaslapā internetā citēts Indrašis, kurš mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. "Arī treneris pēc spēles mums teica, ka tā ir jāaizvada katra spēle. Sākumu kaut kā  nogulējām."


"Tas neveiksmīgais sākums mūs pavisam nosēdināja. Arī iepriekšējās divas spēles bija smagas, varbūt no tām kaut kāds nogurums bija sakrājies. Bet tas noteikti nav nekāds attaisnojums. Visi cenšamies un darām, bet sanāca ielaist tos golus un mēģinājām beigās atspēlēties," turpināja uzbrucējs.

Tāpat Indrašim vienmēr patīkot spēlēt pret komandām, kurās ir Latvijas hokejisti: "Šosezon gan sanāca tikai vienu reizi pret Sandi, bet pret savējiem spēlēt vienmēr ir patīkami. Spēles brīdī jau tāpat nešķiro, kurš Tev nāk pretī."

Nākamajā mačā otrdien Rīgas "Dinamo" komanda savā laukumā spēkosies ar Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv".
Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 45 spēlēs ieņem 13.vietu. Septiņas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!